Wasabi & Pizza Club-ի ավագ խոհարար Բագրատը լավ գիտի` ինչպես անել, որ հաճախորդը գերագույն հաճույք ստանա սննդից: Իր արվեստը խոհարարությունն է, որտեղ համերի բազմազանության մեջ նա գիտի, թե որոնք են համապատասխանում հաճախորդի քիմքին եւ ճաշակին։

City Oxford Colleg-ի՝ Հայաստանում կազմակերպված դասընթացից  ստացած խոհարարական գիտելիքները Բագրատը  այժմ կիրառում է Wasabi & Pizza Club-ում։ Պիցցաների եւ սուշիների յուրահատուկ  համային  բազմազանություն ստանալը Բագրատի մասնագիտական գաղտնիքներից մեկն է: Այս ամենի հետ մեկտեղ, ավագ խոհարարը լավ գիտի՝ հաճախորդը սպասել չի սիրում, հետևաբար ամեն ինչ արվում է՝ արագ, որակով եւ որ ամենակարևորն է համեղ։

Որքան էլ զարմանալի թվա, սակայն սնունդը ևս բնավորություն ունի, որին Բագրատը վաղուց է տիրապետում, եւ հենց այդ պատճառով է, որ Wasabi & Pizza Club-ի պիցցաները և սուշիներն ունեն յուրահատուկ համ, նրբություն եւ բնավորություն:

Պատվիրել կարող եք Wasabi & Pizza Club-ի ֆեյսբուքան էջից։