Պատրաստում ենք բիսկվիթը։ Ամանի մեջ ենք լցնում ձվերը, դեղնուցներն ու թթվասերը։ Եռացրած ջրի մեջ ենք լցնում լուծվող սուրճը, կամ էլ սովորական սուրճ ենք եփում։ 

Կաթսայի մեջ ենք լցնում կակաոն, շաքարավազը, աղը և սոդան։ Ավելացնում ենք եփված սուրճը և դնում ենք կրակի վրա։ Խառնուրդը 10 րոպե անընդհատ խառնելով եփում ենք մինչև պղպջակներ առաջանան։ Դա շերտերին մուգ հագեցած գույն կհաղորդի։


Տորթ Էսկիմո կարելի է մատուցել թեյի կամ սուրճի հետ, երկու դեպքում էլ քաղցր հաճույքն ապահովված է։