«Հրապարակ» թերթը գրում է․
«Դեռ ամիսներ առաջ հայտնի Ճոյտը՝ Հակոբ Հակոբյանը, խոստացել էր էկզոտիկ միջավայր ապահովել իր «Զվարթնոց» ռեստորանային համալիր այցելողների համար՝ Ալագյազի լանջերից բեռնատարներով ձյուն բերել, որ մարդիկ ամռան տապին զովանան։
Երեկ հետաքրքրվեցինք՝ հաջողվե՞լ է իրականացնել այդ ծրագիրը, եւ ինչպե՞ս են մարդիկ արձագանքել այդ էկզոտիկ առաջարկին։ Նա պատասխանեց, որ ստացվել է․ «Երբ որ զովացուցիչ ըմպելիքները ձյան մեջ սառացնում էինք մենք, մի տեսակ ինքը ռեկլամային հատկություն էր թողնում։ Մարդիկ ձյուն էին ուտում, ձյան հետ նկարվում էին»:
Առավել մանրամասն՝ թերթի այսօրվա համարում